Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Puh: + 86 15274678208

kaikki kategoriat

Yrityksen profiili

Etusivu> Tietoa Meistä > Yrityksen profiili

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Puh: + 86 15274678208

Lisää: 3rd Floor, inkubaatiorakennus, nro 2, Longping High-tech Park, No.98 Xiongtian Road, Furong District, Changsha City, Hunanin maakunta

Yrityksen profiili

Hunan Essence Biotech Co., Ltd. on Kiinan johtava luonnollisten ainesosien ja niiden ratkaisujen toimittaja. Se on sitoutunut tuomaan luonnolliset kasviesanssit ja toiminnalliset ainesosat kaikille, jokaiselle perheelle ja jokaiselle organisaatiolle ja rakentamaan vihreää ja terveellistä maailmaa.

Hunan Essencen liikefilosofia on "asiakas voittaa, voimme vain voittaa". Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja luotettavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita ravintolisien, terveystuotteiden, kosmetiikan, elintarvikkeiden/rehun lisäaineiden, lääkkeiden jne. aloilla sekä avointa yhteistyötä ekologisten kumppaneiden kanssa jatkaaksemme arvon luomista asiakkaille. Essence vaatii jatkuvaa innovaatiota asiakkaiden tarpeiden ympärillä, tuotanto- ja tuotekehitysinvestointien lisäämistä sekä kehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Yritys sijaitsee Changshan kansallisella talouskehitysvyöhykkeellä Hunanissa, Kiinan kasviuuteteollisuuden keskustassa. Se on varustettu edistyneillä uuttotuotantolinjoilla, itsenäisillä T&K-keskuksilla ja korkean tason tuotannon T&K-ryhmillä. Tällä hetkellä tärkeimmät luonnolliset kasviuutesarjat immuniteetin parantamiseksi, ravitsemus- ja terveystuotteet ja muut suunnat on perustettu, mukaan lukien kasvijauheen tuotanto, hedelmämehujauhetta, kasviuutteet. Päätuotejärjestelmä. Tuotteemme täyttävät ISO9001, Organic, Kosher, Halal ja muiden sertifikaattien vaatimukset.

Kuumat kategoriat