Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Puh: + 86 15274678208

kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu> Uutta

Uutta

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Puh: + 86 15274678208

Lisää: 3rd Floor, inkubaatiorakennus, nro 2, Longping High-tech Park, No.98 Xiongtian Road, Furong District, Changsha City, Hunanin maakunta

Papaya Juice Powder Effects -ohjeet ja -käytöt

Aika: 2023-04-25 Osumat: 23

antioksidanttisia ominaisuuksia

Carica-papaijamehujauheessa olevilla fytokemikaaleilla tiedetään olevan antioksidanttisia ominaisuuksia. Näitä antioksidantteja voidaan käyttää suojaamaan kehoa soluvaurioilta. Nämä antioksidantit estävät vapaiden radikaalien muodostumista. Nämä vapaat radikaalit sisältävät singlettihappi-, hydroksyyliradikaaleja ja superoksidiradikaaleja. Vapaiden radikaalien kertyminen elimistöön voi johtaa sairauksiin ja ihon ikääntymiseen. Lisäksi oksidatiivisella stressillä on merkittävä rooli haavan paranemisessa.


Papaijamehujauheen antioksidanttiset ominaisuudet on osoitettu sekä soluttomissa että kudospohjaisissa määrityksissä. Soluttomassa määrityksessä Carica papaijan siementen vesiuute vähensi NO-radikaaleja 69.4 %. Tähän liittyi kalsiumionien sisäänvirtauksen väheneminen sytoplasmaan.


Kalium

Papaijamehujauheen ottaminen voi olla hyödyllistä alentaa korkeaa verenpainetta. Papaija sisältää kaliumia, joka on välttämätön terveelle verenpainetasolle. Se sisältää myös kuitua, joka auttaa hallitsemaan korkeaa verenpainetta.


Papaija tunnetaan myös anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan. Se auttaa myös parantamaan ruoansulatushäiriöitä, kuten haavaumia ja divertikuliittia.


Sillä tiedetään myös olevan antimikrobisia ominaisuuksia. Papaijan papaiinientsyymi auttaa hajottamaan rasvoja ja proteiineja, mikä edistää ruoansulatusta.


Se sisältää myös erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten kaliumia, A-vitamiinia, C-vitamiinia ja kalsiumia. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan oksidatiivista stressiä. Nämä antioksidantit auttavat vähentämään oksidatiivista stressiä, mikä voi vähentää sydänsairauksien riskiä.


C-vitamiini

C-vitamiinin lisääminen papaijamehujauheesta ruokavalioosi voi auttaa tukemaan sydämesi terveyttä. C-vitamiini auttaa suojaamaan kehoa kolesterolin ja muiden lipidien hapettumista vastaan ​​ja voi edistää tervettä sykettä.


Papaijamehujauhe voi myös auttaa vähentämään tulehdusmerkkejä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tulehdus on monien vakavien sairauksien esiaste ja että tulehduksen väheneminen voi hidastaa kroonisten sairauksien etenemistä.


Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että papaijamehujauhe nosti tulehdusta ehkäisevän entsyymin IL-10 tasoa. Uute lisäsi myös antioksidanttientsyymien tasoa. Se alensi myös lipidiperoksidaatiota ja ROS-tuotantoa.


Papaijamehu sisältää runsaasti antioksidantteja, ja se voi suojata ihoa hapettumisvaurioilta. Se sisältää myös beetakaroteenia, jonka on todettu vähentävän syöpäriskiä. Se voi myös auttaa vähentämään astmaa ja ikään liittyvää silmänpohjan rappeutumista.


phytochemicals

Papaijamehujauheen fytokemikaalit ovat erittäin hyödyllisiä immuunijärjestelmän vahvistamisessa ja ruoansulatusongelmien hoidossa. Papaijamehujauheen fytokemikaalien on raportoitu pystyvän vähentämään lipidien peroksidaatiota, lipidien hapettumista ja DNA-vaurioita. Niillä on myös syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia. Nämä fytokemikaalit voivat tukahduttaa COX-2:n ilmentymisen. Niillä voi myös olla diureettisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia.


Papaijamehujauheen fytokemikaalit ovat myös hyödyllisiä erilaisten helmintiaasien hoidossa. Ne ovat hyödyllisiä kroonisten hengitystiesairauksien, kuten astman, vähentämisessä. Niitä voidaan käyttää myös viruskuumeen parantamiseen. Ne voivat myös vähentää malarian aiheuttamaa anemiaa. Ne voivat toimia myös luonnollisena lihan mureuttajana.


Ayurvedic käyttö

Maapallon monien hedelmien ja vihannesten joukossa papaijalla on molempien maailmojen parhaat puolet. Siinä on korkein C-vitamiinipitoisuus, mikä on tärkeää sekä terveyden että painonhallinnan kannalta. Se on myös täynnä hyviä asioita, kuten antioksidantteja, kuitua ja kaliumia, jotka kaikki ovat hyödyllisiä terveelle sydämelle.


Papaijaa voidaan myös käyttää torjumaan elefantoidikasvustoa, joka on suuri, turvonnut kehon alue, joka vaivaa miljoonia miehiä ja naisia. Sen on osoitettu auttavan kehoa parantamaan itsensä saamalla aikaan useita terveyshyötyjä. Sitä käytetään myös hermokipuihin ja suoliston loisinfektioihin.


Kansanlääketiede

Useat tutkimukset ovat osoittaneet papaijamehujauheen tehokkuuden terveyttä edistävänä tuotteena. Sen lisäksi, että papaija tarjoaa antioksidantteja, sillä voi olla anti-inflammatorisia vaikutuksia. Se sisältää beetakaroteenia, joka voi auttaa vähentämään astman riskiä. Lisäksi mehu voi alentaa verensokeria diabeetikoilla.


Papaijakasvia on kasvatettu vuosisatojen ajan monilla trooppisilla alueilla, mukaan lukien Etelä-Meksikossa ja Keski-Amerikassa. Nykyään papaijaa kasvatetaan myös monissa osissa maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Australiassa ja Nigeriassa. Perinteisesti papaijaa on käytetty perusruokana monissa alkuperäiskansoissa.


Hedelmät sisältävät papaiini-nimistä entsyymiä, joka auttaa hajottamaan proteiineja ja rasvoja. Sen on myös osoitettu vähentävän tulehdusta ihmisillä, joilla on kroonisia sairauksia. Papaijalla voi myös olla verensokeria alentavia vaikutuksia. Sen on myös osoitettu vähentävän sydänsairauksien ja syövän riskiä. Lisäksi hedelmän kuitupitoisuus voi parantaa sydämen terveyttä.

Kuumat kategoriat